Sjednica Skupštine Udruženja "Ruralni razvoj" i Kluba kosaca "Grmeč"

Osvanuo je 11.02.2012 kada je zakazana redovna godišnja sjednica Skupštine Udruženja građana "Ruralni razvoj" i Kluba kosaca "Grmeč". Vremenska situacija nije ni najmanje pogodovala okupljanju, jer je napadalo 40 cm. novog snijega, a nastavlja i dalje padati.

Bosanski Petrovac 11.02.2012

Smoljana 11.02.2012
Kod Prežaljke 11.02.2012

Prilikom proboja snježnih nanosa korištena su sva raspoloživa sredstva, a na prvom mjestu su hrabrost i požrtvovanje  ljudi i životinja.


Auta su počela pristizati
ribolovci
A pored kosaca na sjednici se mogao pronaći i po koji ribolovac
Lazo i sreto su se među prvima probili kroz mećavu

Zapisničar vrijedno sve zapisuje, a posjetili su nas i vozači ralice







Kvorum je utvrđen, sjednica može početi

Sjednica je protekla u radnoj i konstruktivnoj atmosferi. Sjednicom je predsjedavao predsjednik Skupštine udruženja Boško Vukobrat, a zapisničar je bio Borislav Marjanović. Usvojen je dnevni red i prešlo se na rasprave po tačkama dnevnog reda. Izjašnjavanje je vršeno aklamacijom. Usvojen je izvještaj o radu i finansijski izvještaj za proteklu godinu. Najviše se raspravljalo o planu rada za 2012.godinu gdje su iznošeni razni prijedlozi. Nakon prihvatanja nekoliko amandmana usvojen je plan rada za 2012.godinu i donesen Zaključak da se održi radni sastanak na Vaskrs gdje će se imenovati organizacioni odbor "Prve kose Grmeča 2012" i utvrditi detaljan program aktivnosti sa projekcijom budžeta. Nakon toga su usvojeni Pravilnici o disciplinskij odgovornosti i članarinama, te nacrt takmičarskih Pravilnika. Zaključeno je da se nastavi saradnja sa takmičarima iz Mrkonjić Grada i formira zajednička reprezentacija Bosne i Hercegovine - Republike Srpske koja će nas predstavljati na Balkanskom kupu.
Zadnja tačka dnevnog reda je izazvala najviše pažnje i najmanje komentara
Radno predsjedništvo poslije uspješno obavljenog posla
I još jedna za kraj.....


Коментари

Популарни постови