Službeni rezultati "Prva kosa Grmeča 2012"



Rezultati:

disciplina: Srednjeevropsko takmičenje, pojedinačno na parcelama 7*7 m.

1. Sreto Banjac, BiH-RS
2. Milorad Sladojević, BiH-RS
3. Tomić Mladen, BiH-RS

disciplina: Balkanski kup, ekipno

1. BiH-RS
2. Crna Gora
3. Slovenija

na proglašenju je bilo da je prva Crna Gora, ali kasnije je uočena greška. Na posljednje takmičenje u Srbiji koje se boduje za ukupnog pobjednika idu Crna Gora i BiH- RS sa jednakim brojem bodova 18.

redosljed za ukupnog pobjednika:

1. Crna Gora 18 bodova
2. BiH-RS 18 bodova
3. Slovenija 12 bodova
4. Srbija 6 bodova
5. Slovačaka 4 boda


Disciplina : parcele 6,70 * 29 m za trofej Latinović Stanko-Stankela

1. Milorad Sladojević, BiH-RS
2. Blažo Kotlaja, Crna Gora
3. Mirko Kecman. BiH-RS,





Discoplina: kamena sa ramena 1. Duško Radun iz Grahova
















FOTO: NIKOLA SALAPURA
A na kraju evo i tabelarni pregled sa plasmanima:
 tabelarni pregled sa plasmanom

Коментари

  1. Анониман3. јул 2012. 13:19

    Na žalost nigdje ni jedne fotografije Slovenaca, kao da nas nije bilo!? Sad barem znamo kolko vredimo na Balkanu. A ako bi se držali pravilnika što smo ga usvojili i podpisali onda bi bio poredak danas drukčiji. Ali na žalost ako se"brača" dogovaraju o plasmanu po cijenu uspjeha , onda su svi pravilnici, sve diskusije, svi sastanci bili bez veze. I u kategoriji Stanko Stankela - čovjek jedva pokosi parcelu, zaostaje više od dve minute a na kraju je drugi!?,a nekima se mjeri vreme a nekima ne. U stvari zašto se uopšte mjeri, ako ništa ne znači?
    I još nešto: Mi smo u Sloveniji svakom takmičaru ako je želio dali sve rezultate , a vođama ekipa smo drugi dan poslali mailom rezultate svih takmičara u svim kategorijama sa vremenom i ocjenama i poredkom.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Što se tiče fotografija, ovo su prve koje sam dobio i samo su nabacane. Slovenci su zaista nama dragi gosti i žao mi je što se ovako osjećate. pa u tekstu "Nezavisnih novina" je zaboravljena Srbija, nije ni spomenuta. Fotografije sam tražio od drugih i biće objavljene.Službeni rezultati će biti poslati, ali zaista sam prezauzet da sredim sve tabele i pripremim u elektronskom obliku, jer su popunjavani ručno formulari. Nikakvih dogovora nije bilo, ili bar ja neznam za to. Što se tiče poredka u konkurenciji Stankela išlo se svjesno da brzina manje utiče na konačan rezultat i da se izbjegne "trka", ali zaista premalo utiče i to zahtjeva neke izmjene. Što se tiče mjerenja vremena svima je mjereno. Neznam ima li ovo više smisla gurati kada je uvijek neko nezadovoljan. Meni lično odgovara svaki pravilnik i sistem, a mislim da sam to i dokazao pokušajem utemeljenja više disciplina i više načina ocjewivawa. To niti jedan drugi partner (organizator) nije ni pokušao , već se svi drže svoga kao pijan plota. Zaista me razočarala ovakva reakcija.

      Избриши
  2. A i Radoš Kotlaja je izjavio da više neće doći u Petrovac. Toliko o "bratskim" dogovorima.

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман5. јул 2012. 17:41

    Ovodmah da se naprave pravila po kjima će pobediti ovo Pevsko Društvo
    Kako se usuđujete da vi ili neko drugi pobedi Oni mora da pobeđuju jer oni se mnogo ljute kad gube.Zato odmah počnite da im se izvinjavate i biraj te reči morate to činiti jer vas je mnogo više a vi ne smete da se ljutite a i ako se ljutite kakve to ima veze sa Pevskim Društvom a i Radoš Kotlaja može da se ljuti koliko hoće ni on nije Član Pevskog Društva

    ОдговориИзбриши
  4. Ja bih samo zamolio za međusobno uvažavanje i bilo bi dobro da ovakvi i slični komentari imaju iza sebe ime i prezime!!!

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман9. јул 2012. 09:11

    Na žalost danas može svako koji ima pet minuta vremena da komentariše,i to anoniman, ali to nije stav svih nas koji se za te stvari zalagamo, ni ja ne uvažavam ni jedan komentar ispod kojeg ne stoji tko komentariše. O tom čemo negdje drugdje razgovarati, a ne preko komentara ako se nešto nekome ne sviđa. a gospodinu oko Pevskog društva samo toliko: Pevsko društvo je organizator kosidbe u Sloveniji i ima vjerovatno kao ravnopravan sudionik istači svoje prava u tom takmičenju, pa ako se to kome sviđa ili ne!Svi trebamo oko toga još da učimo, jedni manje, a drugi više, a ako čemo nastaviti na ovaj način, onda je to na žalost verovatno početak kraja. Čestitam na pobedi u Crnoj gori. Oskar Makari - Predsednik Pevskega društva Selo

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови