MEMORANDUM O RAZUMJEVANJU

18.08.2015.godine potpisan je Memorandum o razumjevanju između partnera na projektu "Tradicijom u budućnost". Projekat je podržan od strane ambasade SAD u Sarajevu, a implementira ga udruženje građana "Ruralni razvoj" u periodu od 01.08.2015 do 31.05.2016. godine.

Lokalne samouprave Bosanski Petovac u Federaciji BiH i Petrovac u Republici Srpskoj su prihvatile partnerstvo i čelni ljudi ovih opština Zlatko Hujić i Drago Kovačević su potpisali memorandum. Zahvaljujemo se savjetu mjesne zajednice Bukovača, na čelu sa Nikicom Samardžijom, koji su nam ustupili svoje prostorije za ovu priliku.
Nacionalni park "Una"  na čelu sa direktorom Amarildom Mulićem takođe su prihvatili partnerstvo i preuzeli svoj dio obaveza,  to je isto učinila i Ana Sabljić, šef kancelarije RRS iz Drvara.
Memorandumom se utvrđuju obaveze partnera u realizaciji projektnih aktivnosti, a partneri svojim potpisom i deklarativno potvrđuju povezanost projektnih aktivnosti sa svojim strateškim ciljevima.


To je bila prilika i da se stanovništvo Bukovače upozna sa projektnim aktivnostima, a i da porazgovara sa načelnicima o svojim životnim problemima. Na kraju su prisutni mogli degustirati basu, sirac i kolačiće, proizvode članica kluba žena "Grmeč" koji djeluje u okviru udruženja "Ruralni razvoj".

Коментари

Популарни постови