Kohezija Ruralni razvoj

 NASTAVAK AKCIJE BRAVSKO

Nastavljamo sa aktivnostima na našem malom projektu kako bi dobili funkcionalan društveni dom u MZ Bravsko. Naše volonterske akcije na uređenju prostorija i oko prostorija društvenog doma na Bravsku privlači sve više volontera koji pokazuju društvenu odgovornost i ekološku svijest.

Cilj cjelokupnog projekta je jačanje povjerenja i kohezije, mi smo ponosni što na naše aktivnosti dolaze volonteri različitih starosnih dobi.

Voema smo ponosni da na uređenju društvenog doma učestvuju i građani Bosanskog Petrovca koji ne žive na području ove mjesne zajednice. Na ovaj način nastojimo osnažiti povezanost naše zajednice.

Ove aktivnosti podržane su kroz projekat „Jačanje povjerenja i kohezije u zajednicama u Bosni i Hercegovini“  koji finansira Služba za instrumente vanjske politike (#FPI) Evropske unije u okviru Instrumenata za susjedstvo, razvoj i međunarodnu saradnju(#NDICI), a zajedno provode 

Evropska unija u Bosni i HercegoviniUnited Nations in BiHOSCE Mission to Bosnia and Herzegovina i Vijeće Evrope - Ured u Sarajevu.

#Moźemobolje #BiHmoźebolje 











Коментари

  1. Vidio sam vas rad ja vas potpuno podrzavam super ste i dobar poso je uradjen a jos kada se to zavrsi bice mnogo promjenjeno sve je bilo zaraslo veliki pozdrav za organizatora i izvodjace.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови