Apstinent Milan Tarot

 Ja ne sumnjam da ozbiljne politiĉke organizacije nisu dobro analizirale strukturu biračkog tjela, te svoje predstavljanje koncipirale u pravcu pridobijanja njihove podrške. Partije na vlasti raslolaźu resursima, kako medijskim i ljudskim, tako i institucionalnim, a samim tim imaju ogromnu prednost u samom startu. Svi oni debilni spotovi, ukljuĉujuĉi i "čovječe ne ljuti se" , su samo naš odraz u zrcalu i tu su da ponekog onesposobe, ako se drzne da pohita brže i snažnije. U takvim uslovima moźe napredovati jedino organizacija bazirana na teorijama zavjere i proročanstvima. Zaŝto se bakćati sa amaterima, dajmo najbolje, pa se nameće rjeŝenje,  Milana Tarota za  predsjednika. 



Kampanja Milana Tarota bi bila jeftina, iskoristili biismo za spotove "Đurine kućne čarolije"  a glasačke listiće bi putem mobilnih timova glasači popunjavali kod kuće. Tako bi imali biraćke odbore od vrata do vrata , koji bi zamjenili aktiviste sa takvim konceptom. MILANU TAROTU, ne bi trebali ni paralelni birački spiskovi, pa on to vidi bez spiska, a sami glasaći bi ga zvali da im kaže da li listić da popune preko glave, ispod lakta ili ga jednostavnk treba zgužvati i bačiti..

Danas su apstinenti najnapadaniji sloj, kao da apstinent nema ni mozak ni dušu, ni svoje stavove nI svoje životne probleme, da li se iko bavi strukturom apstinenata? Kao da je apstinent samo siguran glas za nečije projekcije, kao da je apstinent neŝto ŝto se podrazumjeva, neŝto ŝto je za neka poravnanja ili samo eto pokrivanje nečijih slabosti, nečijeg nerada ili nečijih loŝih procjena. 

I čovječe ne ljuti se...najbolje da kvaziopozicija apstinira, da ne glumi majmune u cirkuskoj areni. Ostavite prostor...a po principu kretanja materije...neko će popuniti. 

MILANA TAROTA ZA PREDSJEDNIKA



Коментари

Популарни постови