Milan Tarot na Terazijama

 Tekst je pokuŝaj satiričnog osvrta na danaŝnja deŝavanja , a i neke dane iz prošlosti, kada su mladi ljudi nesebićno trošili energiju...smisleno ili ne.......????

Milan Tarot je izjavio da njegova kampanja kreće iz Prežaljke i da će on pobjediti pod rednim brojem 23.  Kampanja ce se zvati  23 i to   je numeroloŝki znak koji donosi pobjedu.  Nosilac liste ce biti Džordan i on bi zamjenio vaterpolistu na mjestu gradonačelnika. Pored Džordana na listi će biti Koštunica, Drašković i Sonja Liht.

Naime, 23 godine od studentskih demonstracij 1968 do devetog marta 1991.   Pa su tačno 23 godine od petog oktobra 2000 do danaŝnjih studentskih protesta. Milan Tarot je siguran da je to numerološki sigurna pobjeda. On je zahtjevao da Koštunica i Drašković drže glavu 13 sati u frižideru i da svaki student umjesto indexa 13 dana nosi šestar u lijevom unutrašnjem džepu jakne. Ova šestar revolucija je pozvala Nestora da odigra dubl sa Zimonjićem, pa bi na taj način preuzeli i glasove vanzemaljaca, Republike Srpske i Sabornog centra.










Коментари

Популарни постови