Zvuci sela

Farma BudiMir, u selu Bara, ima puno komparativnih prednosti, a najznačajnija je posvećenost Jovane, Nade i Slavka, koji  nisu marketinški magovi, već žive  stvarni život na ekofarmi, žive u skladu sa prirodom i ekologijom, žive svoj život. 

A na farmj itekako imaju šta ponuditi, meso i jaja od valjda svih mogućib i nemogućih  vrsta peradi, mlijeko , sir i meso od goveda i ovaca, te šest vrsta  brašna mljevenih na vlastitom kamenom mlinu. 

Rukovidstvo Nacionalnog parka "Una", ima za cilj podršku farmerima u kojima prepoznaju  turistički potencjal  zasnovan na eko principima. Tako su i posjetili ovu farmu i u jednom srdaćnom razgovoru razmjenili mišljenja i ideje. Stvoreni su prvi dogovori o saradnji, a i došlo je do kumovanja imenu turističkog proizvoda sa kojom bi farma izašla na tržište usluga. Amarildo je turu nazvao "ZVUCI SELA", što se domaćinima izuzetno dopalo. A itekako ima smisla, jer potencijalni posjetioci gradsku vrevu i ciku zamjenjuju sa ugodnim zvucima seoskog života, istovremeno  puneći energetski potencijal i pomalo shvatajući suštinu samog življenja. 









Коментари

Популарни постови